LE-Boek

De opzet van dit “Geen-boek boek”: wat kan je er mee?

LE-Boek is inmiddels beschikbaar in meerdere formaten, zo is hieronder het digitale Flipboek te bekijken op fliphtml5 en kan de pdf gedownload worden. Maar LE-Boek word nu ook overgezet naar een volledig digitale versie, hier op edupreneurial.com kun je de hoofdstukken van LE-Boek ook als blog lezen hiervoor vind u rechts de inhoudsopgave.

Via de hyperlinks kan men snel zappen naar eigen relevante info!
Het accent ligt op de préfase van ondernemerschap: dat is de periode dat het leerproces ingezet moet en kan worden. Verder wordt verduidelijkt wat je waarom en hoe kunt leren op basis van de ervaringen tijdens de LE-Games, de LO-Games en de LA-Games.

1. Zappend leren: waarom ondernemenderwijs leren?
2. Zappend leren: voorbeelden en metaforen
3. Zappend leren: toepassing & specifieke theorie in LE-Games
4. Zappend leren: metaforen uit afzonderlijke LE-Games

Meer informatie over deze spelsimulaties vind u op https://le-network.nl

Een papieren versie van LE-Boek uitgeven is nooit de bedoeling geweest. Het gaat immers om de informatie die LE-Boek bevat. Vandaar dat de Pdf versies al geruime tijd down te loaden zijn.

Wellicht moet LE-Boek dan ook naar een soort van “app” worden ontwikkeld, een applicatie om de effectiviteit te vergroten door de relevante informatie nog eenvoudiger toegankelijk te maken. Mijn idee om een “geen boek boek” te maken, zie ik als een reis vol avonturen. Ik ben onderweg en u kunt de voortgang van de reis volgen aan de hand van de –voortdurend nieuwe versies- bij deze download of in het onderstaande “Webbook”.

LE-Boek

%d bloggers liken dit: